Covid 1984

Hamburgsjukan, en orwellsk covidhistoria redan 1979:

Modern coviddystopi:

German-Official-Leaks-Report-Denouncing-Corona-as-‘A-Global-False-Alarm’-e1590872221126
Viruset kan dock ha labbframställts för andra mer långsiktiga effekter än direkt död, t.ex. generellt sänkt immunförsvar inför nästa planerade smittvåg.

Nanobotar, 5G, chemtrails och vacciner kommer att förändra vårt DNA. Håll dig borta från Covid 19-testerna och vägra vaccinerna. Skicka inte dina barn till skolan, där de skall stängas in i karantän (tas ifrån dig) och tvångsvaccineras.

Delstaten Västra Australien har lagstiftat om att tillåta poliser eller andra auktoriserade tjänstemän att hålla fast individer och, om det anses nödvändigt, med våld ta bort underkläderna för att tvångsadministrera ett vaccin.

Efter kommunism och fascism — covidism.

COVID-19 — från år 2015!

År 2015 patenterades en testmetod för COVID-19, ”System and Method for Testing for COVID-19” av Richard Rothschild, med en nederländsk regeringsorganisation. Andas in, och läs en gång till: År 2015, fyra år innan sjukdomen ens existerade, utvecklades en testmetod för COVID-19. 📄

rothschild-patent-covid-19
Andas djupt och låt detta sjunka in: Testmetod för COVID-19, fyra år innan sjukdomen existerade.

Den nya COVID-19-sjukdomen uppstod i Kina mot slutet av 2019, därav namnet COVID-19, en förkortning för Corona Virus Disease 2019. Data från World Integrated Trade Solution visar häpnadsväckande nog att åren 2017 och 2018, två år före COVID-19, distribuerades hundratals miljoner testpaket för COVID-19 över hela världen.

Världsbanken visar att COVID-19 är ett projekt som planeras fortsätta till slutet av mars 2025 — ytterligare fem år.

År 2025 känns igen från den här tabellen: 🔗 CIA-fronten Deagel avslöjar planerade inbördeskrig i Europa?

Fem år senare skall Agenda 2030 vara genomförd.

Dessutom är viruset SARS-CoV-2 labbframställt, med andra syften än dödlighet, som sterilitet, hjärnskador och sänkt immunförsvar. Plandemin är både psykologisk och biologisk krigföring mot världsbefolkningen. Kina har utsetts till att leda den nya världsordningen.

Vaccin med mRNA ändrar DNA

Läkaren Carrie Madej varnar för att det finns en plan på att injicera mänskligheten med mycket farliga vacciner mot COVID-19, med två syften:

 1. Omprogrammera vårt DNA och göra oss till hybrider som är lättare att kontrollera.
 2. Ansluta oss till artificiell intelligens (AI) genom ett digitalt vaccin-ID, vilket också öppnar ett helt nytt kontrollområde.

Hon har även observerat flera gånger hur sjukdomar sprids över populationer med flyg (chemtrails).

Världsorganisationerna som satte sig på oss

covid19 globalism censur

Ingen vill ha dessa organisationer. Inte en enda människa här på jorden har röstat för att de ens skall existera, än mindre att de skall ta full kontroll över våra liv, familjer, samhällen, jobb, hälsa, industrier osv.. Ändå presenterar de sig som våra ’världsledare’ som planerar hela vår framtid. De är den stora tjocka mobbaren på lekplatsen, som spelar chef över alla, med fullständig förlust av: medicinsk frihet, yttrandefrihet, sann vetenskap, och sann journalistik. De inför en diktatur av organisationer som ingen röstade på, ledda av människor som ingen ville ha och ändå tar de bara äganderätten till vår värld.

Tiotusentals läkare och forskare har censurerats över hela världen, av Facebook, Youtube och Twitter, eftersom dessa jättar i sociala medier påstår att endast vad Världshälsoorganisationen (WHO) säger är sant. Chefen för WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, är medlem i ett våldsamt revolutionärt kommunistparti i Etiopien, Tigray People’s Liberation Front. Smält detta: WHO:s ledare är en kommunistisk terrorist, som har varit inblandad i att mörda tusentals oskyldiga människor och försökt påtvinga Etiopien kommunismen. Den infiltrationen är värre än Sveriges kriminella klanfamiljer i politiken. WHO-chefen mobbar hela världen, och meddelar vad vi kan och inte kan göra, censurerar alla läkare med en annan uppfattning och kräver blind lydnad från hela mänskligheten, samtidigt som mandat införs att bli vaccinerad av deras finansiella sponsor: Bill Gates.

Utredaren som redan 2013 förutspådde att en coronaviruspandemi skulle inträffa 2020, följt av upplopp, sade att planen är att skapa en serie pandemier under 2020-2030. Decenniet är den valda tidsramen för att förvandla världen till en stor bananrepublik, driven av galna makthungriga män, som avfolkar jorden och förslavar resten av mänskligheten. Det är steget värre än Sveriges familjeklaner.

Inse detta: Sverige och hela världen är på väg mot gangstervälde och pajasrepublik, värre än Jönssonligan från helvetet, av det enkla skälet att allmänheten passivt betraktar det hela, vänder sig om och låter det ske, t.o.m. röstar in samma skyldiga politiker om och om igen. Gratulerar! Ni är på väg att få vad ni valt.

Smittvågor

Världsbefolkningen tillvänjs undantagstillstånd. Virus återkommer i vågor, vilka i framtiden lär ackompanjeras av alltmer invasiva myndighetsåtgärder, närmre polisstat och världsregering.

covid19-waves

Första vågen COVID-19 avsåg att engagera dissidenterna i protester mot samhällets nedstängning. Andra smittvågen blir dödlig på riktigt, så dissidenternas trovärdighet förstörs. När samhället stänger ner för andra gången, skall ingen lyssna på dissidenterna, så polisstaten kan expandera utan protester, med vaccinationer och NBIC-tech. 🔗 COVID-19 & 5G

kissinger

Judy Mikovits

Den amerikanska mikrobiologen Judy Mikovits menar att ett antal miljardärer försöker sprida både COVID-19 och fruktan för viruset i syfte att tjäna pengar på vacciner. Dessa vacciner kommer att orsaka mer skada än nytta men ändå göras obligatoriska för allmänheten. Judy Mikovits fängslades utan formella skäl för sitt motstånd mot den korrupta läkemedelsindustrin. En mycket sevärd film som Youtube tog ner finns kopierad här: 💾 plandemic-covid19_mp4 ⚙️

covid19_vaccine
Boten blir värre än sjukdomen.

Oavsett realiteten bakom viruset SARS-CoV-2 och dess sjukdom COVID-19, utnyttjas smittan för maktsyften. Politikernas sinistra manipulationer kallas ”Covid 1984”, i en anspelning på Orwells berömda bok: ”1984”.

rudolf207

29f4ab6a0b3850a2ab99e40310539ecbVad COVID-19 utnyttjas till

 1. Öva att ta ner hela samhällen, inför en planerad bioattack som är långt dödligare.
 2. Registrera vem som lyder eller inte.
 3. Påskynda så många NWO-agendor som möjligt, medan människor fortfarande är okunniga och rädda.
 4. Legitimera obligatorisk massvaccinering och digitala tatueringar.
 5. Sänk allmänhetens immunförsvar inför nästa planerade, mer dödliga smitta (se avsnitt längre ner).
 6. Driv fram mer globalism.
 7. Befolkningen svälts ut och företagen går i konkurs, så staten kan erbjuda stödpengar. En medborgarlön gör människor totalt beroende av staten, och tvingas därmed bli lydiga.
 8. Dissidenter kan sättas i ’karantän’.

Vi är bara i öppningsscenen för vad som kommer. Det blir ingen återgång till ’det normala’. Ett mer totalitärt system har anlänt, troligen för gott.

Dees-forced-vaccs

Allmänhetens immunförsvar hotat

Viruset SARS-CoV-2 har delar från HIV 📄, och påstås sänka immunförsvaret. De som haft COVID-19 får anmärkningsvärt låg immunitet mot sjukdomen. Ovanpå det skulle massvaccinering ytterligare sänka folkets immunitet [!]. Vacciner har visat sig ge ökad mottaglighet för sjukdomar, tvärtemot påstådd avsikt 📄.

SARS-CoV-2 är labbframställt 📄. Pågående smitta kan vara avsiktlig, med syftet att ta ner allmänhetens immunförsvar i kombination med massvaccineringar som ytterligare saboterar immunförsvaret, som en förberedelse inför nästa, mer dödliga smitta man planerar att släppa lös.

I så fall bör ”elitens” målsättning vara att så många som möjligt blir smittade. Den som ville skydda sin befolkning skulle göra allt för att stoppa smittan — vilket är vad hela världen gör — utom Sverige.

covid19 useless eaters

”Minst 4 miljarder värdelösa ätare ska elimineras till år 2050 genom begränsade krig och organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar …” — John Coleman

Polisstat Sverige

Löfven styr med dekret

Löfven begär att få styra Sverige med dekret (utan riksdagens stöd). Regeringen önskar fria händer att inskränka mötes- och näringsfrihet (förbjuda sammankomster, stänga köpcentra o.dyl.. Man vill också kunna stoppa företag i transportsektorn. Sveriges EU-parlamentariker Evin Incir (s) kallar förslaget ”helt galet” och säger: ”COVID-19 ska aldrig få utnyttjas för att införa diktatur”.

Låt oss nu se om Sverige (likt Danmark) även stiftar en lag som utdömer åtta månaders fängelse för ifrågasättande av officiell COVID-19-policy.

Immunitetspass

Immunitetspass kan avgöra vem som får röra sig fritt i samhället. Den som har antikroppar mot COVID-19 får immunitetspass och kan röra sig friare. WHO påtalar att det ännu är okänt om och hur länge en person som har smittats av COVID-19 är immun. Immunitetspass kan ge kontraproduktiva effekter om folk utanför riskgrupperna medvetet försöker bli smittade för att med passet erhålla större frihet. 📄

Vaccin, nanoteknik & 5G

Vacciner med (i hemlighet?) tillsatt nanoteknik injiceras i ditt blodomlopp, varpå nanopartiklarna sponant börjar kombinera ihop sig till fungerande implantat. Ett flertal implantat växer fram inuti kroppen, omöjliga att ta bort. Det värsta och vidrigaste är att implantaten kopplar dig till ett nätverk med artificiell intelligens, som kommer att veta vad du tänker och känner 24/7, som kan påverka dina tankar, känslor, hälsa, och t.o.m. döda dig. Implantaten vet om du blir sjuk, redan innan du blir det. Innan du får ont i halsen eller huvudvärk, kommer offentliga tjänstemän att känna till om du är sjuk eller inte. Den garantin avgör om du kan gå ut offentligt, till butiken eller ditt jobb, och om barnen får gå till skolan. Bikupestaten övervakar dig dygnet runt, för din hälsas skull och för allmänhetens säkerhet. 📄

virus 5g rfid

Det finns en oro för att vaccinerna kan modifiera DNA, samt öka mottagligheten för 5G och andra elektromagnetiska störningar.

”Låt aldrig en bra kris gå till spillo”

Globalistvänsterns favoritlösningar på alla problem är att upphäva familj och privatliv, att utplåna allt självständigt oberoende och införa sina drömmars polisstat.

 1. Kontanter: WHO förordar kontaktlösa betalningsmetoder varhelst möjligt, för att hindra smittspridning och stärka samförståndet om kontanternas avskaffande. Coronaviruset överlever flera dagar på ytor. MIT Tech Review tog hjälp av mikrobiologer 📄, men fann inga bevis för att fysiska pengar har fungerat som smittvektor för coronaviruset.
 2. Fossila bränslen: Klimatsekterister vill att coronaviruset motiverar avskaffandet av fossila bränslen. Luftföroreningar har nog bidragit till coronadödsfall.
 3. Privatliv: Kontroll av smittspridning kräver övervakning. Individens intressen måste träda tillbaka för kollektivets välbefinnande [!]. Omfamna mikrochippet och överge din individualitet. Allt vad du är: din kropp, psyke och själ, är kollektivets egendom, att förfoga över efter behag. Bill Gates har finansierat forskning kring ”quantum-dot”-tatueringar som samtidigt både vaccinerar och lämnar en läsbar uppgift om vaccineringen, så de vaccinerade kan identifieras i efterhand. Han stödjer även ID2020-initiativet, för ID-teknik via vacciner. Man lugnar dock allmänheten med att tekniken inte är avsedd för att spåra individer, vilket ’konspirationsteoretiker’ påstår. Vilken lättnad! Platsdata skall insamlas via mobiltelefoner för att spåra smittspridning. Teknikföretagen har en usel historia kring respekt för privatliv, men säger att den här gången skall informationen anonymiseras. Det verkar menat att uppfattas som betryggande.
 4. Demokrati: Pandemin kan inte besegras inom demokratins ramar. Hell Löfven! Varken miljömål eller pandemier är förenliga med demokrati [!]. Kinas kommunistdiktatur presenteras som ett framgångsrikt föredöme. [Kyss den mörkaste delen av min lilla vita…]
 5. Familj: Familjen anklagas för att ge individuell identitet i ras, kön, nation och produktivt arbete [!] — värden som vänstern hatar, ty dessa är inget för en social predator. Vid karantän, blir det mer familjeliv — huga! Coronapandemin ’bevisar’ därför att familjen måste avskaffas.

Övervakning

thermal scanning Incheon South Korea 2009
Termokamera på Incheon flygplats, Sydkorea 2009

Termokameror och artificiell intelligens kan detektera feber och hosta.

smart-camera-sensors-thermal-cough-sneeze-wuhan-ai-detection-1024x365

Sensorer upptäcker smittade som rör sig ute i samhället. Kommer säkerhetstjänster att hacka systemen, så även friska dissidenter kan plockas upp?

Rörelsemönster kartläggs ur mobiltelefoner

Teleoperatörer skall nu rapportera kundernas platsdata till EU-kommissionen, så coronasmittan kan spåras med övervakning av mobiltelefoner. Det första spioner och polisstater gör, är att kartlägga rörelsemönster.

Apple och Google samarbetar om ett massivt övervakningssystem åt världens regeringar. Alla mobiltelefoner kopplas ihop för global övervakning och spårning i realtid — i ’folkhälsans’ namn, förstås. Många (idioter) välkomnar detta av rädsla. Säkerhets- och integritetsexperter slår dock larm.

Sanningen tystas

Censur i Danmark

Från 2020-april-02 finns en ny lag i Danmark som gör det möjligt att stänga webbplatser och utdöma böter eller fängelse för publicering av information om COVID-19 som inte följer myndigheternas riktlinjer. Att sprida ’falsk information’ på nätet eller förorda ej läkemedelsklassade mediciner kan ge böter eller fängelse upp till åtta månader. Om brottet anses försumligt kan det ge böter eller fängelse upp till fyra månader.

Den som inte kan hålla sig à jour med myndigheternas senaste lögner lever farligt. Införs liknande lagar i Sverige blir det svårt, eftersom legala sanningar definieras som de lögner myndigheterna för stunden presenterar, vilka ändras från tid till annan.

Teknikföretag censurerar

Facebook och andra stora teknikföretag hjälper till att censurera nyheter om coronaviruset från Wuhan. Nätplatsen du nu tar del av, invaderas ibland av ovanligt påträngande annonser, vilka sänker läsvärdet.

Twitter förbjuder ’vilseledande information’ om coronaviruset, som går emot rekommendationer från nationella myndigheter. Nu blir man alltså censurerad om man ifrågasätter Anders Tegnell 🤡; det är ju bara strålande.

Facebook förbjuder ’konspirationsteorier’ kring smittan. Motivet är att ’falsk information’ kan orsaka fysisk skada hos människor. T.ex. förbjuds påståenden om att vissa folkgrupper är mer eller mindre mottagliga för smittan.

Susan Wojcicki, vd för Youtube, bekräftar öppet att allt innehåll som strider mot WHO:s officiella narrativ censureras och raderas från plattformen, t.ex. intag av C-vitamin och annat ’medicinskt ogrundat’ [sic!].

Censur hjälper myndigheter att köpa upp nödvändiga varulager, utan konkurrens från allmänheten.

Censur i Kina

Ett dokument, läckt från Kinas centrala Internet-regulator, Cyberspace Administration of China (CAC), fastslår att fr.o.m. 2020-jan-26 är alla grupper på sociala media förbjudna att publicera sådana nyheter om Wuhan-smittan som inte kommer från officiella källor. Polisen skall arrestera alla som sprider dylika ’obekräftade’ nyheter.

Kina kan bestraffa ’falska nyheter’ om virusutbrottet med upp till 15 (femton) års fängelse. (Att avsiktligt sprida sjukdomen ger dödsstraff.)

Tyskland 🇩🇪

Tyska Compact TV meddelar kännedom om ett dokument där tyska myndigheter uppmanas att meddela sig med befolkningen på ett sätt som är ämnat att skrämma och oroa [!]. Från Tyskland rapporteras även fysiskt hårda ingripanden mot dem som genomskådat coronabluffen, bl.a. en läkare som polisen arresterade och förde till mentalsjukhus, där läkaren temporärt låstes in.

covid-19-slavery-masks-922x675
Munskydd och slavmasker — symboler för tystnad och degradering
movie-face-masks-1024x341-1
Masker i filmindustrin — Masker kan i framtiden bli obligatoriskt för alla som inte vaccinerat sig, ett socialt stigma för framtidens nya kastlösa

inte-se-hora

denver
Väggmålning i ökända Denver flygplats, målad år 1994. ’De’ planerar långt i förväg.

Smittskyddslagen

Coronaviruset är klassat som samhällsfarligt i smittskyddslagen. Den som kan antas vara smittad måste följa myndigheternas förhållningsregler (f.n. stanna hemma vid sjukdom). Dessutom har den som tror sig vara smittad en skyldighet att varna andra personer som han eller hon kommer i kontakt med och riskerar att smitta.

Om någon smittats av en allmänfarlig sjukdom och inte antas följa de skyldigheter som finns för att förhindra spridning, så kan han eller hon isoleras med tvång efter domstolsbeslut på ansökan från regionens smittskyddsläkare.

Den som bryter mot skyldigheten att förhindra smitta kan dömas för brott. Om någon smittas kan det vara fråga om misshandel eller grov misshandel, medan den som riskerar att smitta andra kan dömas för framkallande av fara för annan.

Även brottet spridande av gift eller smitta kan träffa den som utsätter andra människor för allvarlig fara genom att sprida COVID-19 eller andra dödliga sjukdomar. Maxstraffet för det brottet är livstids fängelse.

Ekonomiska konsekvenser

maurice strong civ-kollaps
Miljörörelsens Maurice Strong vill avindustrialisera. Coronasmittan sänker industrin.

Nedstängda samhällen och karantäner över världen ser ut att leda till en världsdepression av historiska mått. Ett klassiskt pålitligt mått på världsekonomin är volymen sjöhandel, Baltic Dry Index, vilket blev rekordlågt då Wuhan-epidemin tvingade ner Kinas produktion. ⅔ av Kinas ekonomi stängde, 80% av tillverkningsindustrin och 90% av exportindustrin. 🔗 Baltic Dry Index

Coronaviruset motiverar kontantväsendets slutgiltiga död. En ekonomisk kollaps kan även leda till att bankerna utnyttjar EU-lagen om ”bail-in”, bankernas rätt att vid kris stjäla dina insatta sparpengar — stjäla (som de gjorde i Grekland).

corona lockboot

Döda experter

Dr. Frank Plummer tog ett prov på det aktuella coronaviruset från en patient i Saudiarabien 2013. Viruset hamnade hos National Microbiology Lab, Winnipeg, Kanada, varifrån det stals av kinesiska forskare och fördes till Kinas nya BSL-4 lab i Wuhan, och nu är ökänt som COVID-19. Dr. Frank Plummer dog 2020-februari-04 i Nairobi, Afrika. Misstanken finns att Dr. Plummer blev mördad.

Dr. Li Wenliang var bland de första som varnade för den nya smittan. Kinesiska myndigheter hotade och försökte tysta honom. Dr. Li¹ dog av viruset 2020-februari-07. Alternativa uppgifter hävdar att han var en kinesisk kristen som kände till lögnen om coronaviruset, och därför blev mördad. (¹I Kina skrivs familjenamnet före personnamnet.)

Prof. Bing Liu som gjort stora framsteg rörande SARS-CoV-2 sköts på uteplatsen i sitt hem den 2020-maj-02, möjligen i en längre svartsjukedispyt.

Fabricerade epidemier — täckmantel för utrensning av dissidenter

Är coronaviruset en täckmantel för att rensa ut dissidenter? Ingår 5G i attacken på Kinas befolkning? Är coronaepidemin ett redskap i det planerade maktskiftet från USA till Kina?

kina sjukhus fängelse

Människor i Kina hämtas under coronaepidemin av myndigheter, och förs med våld till interneringsläger, ’sjukhus’ för ’karantän’. I filmerna ser de bortförda både friska och starka ut. De gör motstånd, och kräver flera personer för att övermannas.

kina kremerar

Döda i Kina skall kremeras direkt, och får inte begravas. Undanröjer man bevis för att liken saknar virus, snarare än att stoppa en smitta? Dissidenter får låga poäng i Kinas moderna sociala kreditsystem, där beteenden på Internet och ute i samhället poängsätts 📄.

Öppen eliminering av dissidenter skulle väcka folket. Utrensningar behöver döljas, t.ex. med undantagstillstånd, inbördeskrig eller dödliga epidemier.

En hostning i butiken, och du interneras i ’karantän’ där du tragiskt dör, trots den ’fina vården’. Flyr du, skjuts du på fläcken. Alla vittnen bidrar ivrigt till att du fångas, och drar en djup suck av lättnad när du eliminerats.

Blåljus är plötsligt vid ditt hem, gula band kring ditt hus, polis och skyddsdräkter, din livlösa kropp bärs ut på bår med plastbubbla. Grannar ängsliga för smitta är tacksamma för ingripandet, villiga att vaccineras och få sin hälsa övervakad i realtid med implantat för ’smart tidig vård’ (unika biverkningar för systemkritiker). ”Den bortgångne var alt-skribent, men vem som helst kan ju smittas.”

Har man år 2020 skrämt in hela kinesiska städer i fejkad självkarantän i hemmen, för att med listor över folk med låg social poäng, kunna gå från hus till hus, sparka in dörrar och släpa ut hela dissidentfamiljer till internering, avrättning och kremering?

Kinas karantäner är en skarp kontrast till Sovjetunionens utrensningar, där KGB kom på natten och hämtade folk, vilket oavsiktligt ökade motståndet. Med ’epidemi’ som täckmantel, kan en idiotbefolkning i stället tacksamt hjälpa psykopateliten att döda folkets egna främsta och bästa.

Vi känner ”elitens” massmord under 1900-talets kommunism och världskrig. Gick startskottet för nästa totalitära, dödliga omgång i Wuhan, januari 2020?

Det kommer hit också. Hur kommer svenskarna att reagera?
☐ Med insiktsfullt motstånd stoppa utrensningarna.
☐ ”Haja nada”, och applådera utrensningarna.
Kryssa för det alternativ du finner troligast.

En dag aktiveras 5G i Sverige. Några månader senare rapporteras en ny ’epidemi’. Snart deklareras undantagstillstånd, all information kontrolleras, städer isoleras och omringas av soldater med order att skjuta till döds dem som försöker undfly karantän, som i Kina. Myndigheter sänder agenter i ’vita dräkter’ som efter listor går från hus till hus, sparkar in dörrar och släpar ut skrikande familjer — under grannarnas tacksamma lättnad.

”Eliten” har efter lång historisk utprovning till slut insett hur man får en idiotbefolkning att applådera sin egen utrensning och förslavning. Gratulerar!

Någonting historiskt säreget pågår i Kina, exakt vad är inte känt ännu. Texten ovan representerar ett försök att hitta sammanhang.

Folkhälsomyndigheten 🤡

SvD_CoV_FHM

svensk-myndighet-bulletin-covid

🔗 Tegnellcitat

Omvärlden isolerar Sverige likt det ansvarslösa fyllo ingen vill befatta sig med.

smitta & skydd
Smittspridning med eller utan skyddsåtgärder — Med fördröjd smittspridning kan sjukvårdskollaps undvikas, och därmed många liv räddas.

Varför FHM:s slapphet, trots att myndigheten måste förstå allvaret?

 • Vill man undvika kortsiktiga negativa ekonomiska reaktioner?
 • Är viruset till för att maskera (i hemlighet kända) medicinska effekter när 5G lanseras?
 • Är coronaviruset en fabulerad täckmantel för ett helt annat, mycket värre biokemiskt stridsmedel, som man de facto är hjälplös emot?
 • Är avsikten att skapa en global befolkningsreduktion, som miljömålen kräver, och som FN-företrädare har beskrivit som nödvändig?
 • En väntad oundviklig global finanskollaps skulle leda till revolter och revolutioner som fäller rådande maktelit. En global pandemi som ’naturlig’ ursäkt för ekonomisk katastrof, håller folk ’lugna’ och ”eliten” kvar vid maktens grytor.
 • ”Eliten” har förhindrats att skapa WW3, för globalism och världsstat. Är pandemier deras Plan B, för undantagstillstånd och polisstat, för interneringar och konfiskering av egendom? När hela samhällen stänger ner, uppstår allvarliga resursbrister, varpå samhället kräver sin rätt att ta där det finns (bail-in, matförråd).
 • Har ”eliten” utsett Sverige till att statuera exempel (massdöd utan polisstatsmetoder)?

corona socialminister lena hallengren

Mer om coronasmittan

privatspaning logo strip

En reaktion till “Covid 1984

Kommentarer är stängda.