Islamofobisk list når nya höjder

Bacon aerosol

aerosol canHedningar i Sverige har presenterat en plan att med ultra-mikrotomer finfördela bacon till mikroskopiska partiklar, blanda dem i alkohol och spraya lösningen som en aerosol i svenska no-go zoner. 📄

’Paludan v2.0’ — muslimsk fy-sprayfy-spray

Hedniska Tankar skriver om aerosoliserad bacon: ”Vi har REDAN gömt trettiofem av dessa nyligen konstruerade renings-anläggningar på olika platser runt om i Sverige.

bacon1
Fy-spray till skydd för person, föremål, entré m.m.
Burka med kurbits

Ett annat förslag innebär en kompromiss med islam. Många svenska ’äldre damer’ skulle se betydligt bättre ut i burka eller niqab, medan yngre muslimska kvinnor med fördel kan klä sig klassiskt svenskt. Varför inte göra en kompromiss med islam, och komma överens om att alla ’äldre damer’, både kristna och muslimer bär niqab eller (ännu hellre) burka, medan yngre kvinnor av alla religioner pryds i svenska kläder.

Det skulle göra samhällets offentliga miljöer betydligt mer visuellt tilltalande, och samtidigt överbrygga kulturella klyftor, då många borde vara eniga om vilka kvinnor som verkligen behöver täckas över.

Många gånger har jag vandrat i våra städer och tänkt på den förståndiga gamla grevens ord: ”Kvinnan är skapt till att behaga mannen.”, men samtidigt konstaterat: ”Vilket fruktansvärt misslyckande!” Burka för ’äldre damer’ skulle lösa problemet.

Om man dessutom pyntar muslimska klädedräkter med kurbitsar eller dalahästar, kunde integrationen ytterligare hjälpas på ’traven’.

islam niqab dalahäst
Integrationsgruppen gör hembesök — jihad med dalahäst
❓ Quiz ❔ Vad är Barcelonaavtalet?
Ett program för ökad turism från Mellanöstern och Nordafrika
Fel!
Säkrad oljeleverans mot att varken lagar eller medier tillåts hindra Sveriges islamisering
Rätt!
Socialdemokraterna skrev under avtalet 1995.

privatspaning logo strip