Giorgia Meloni — kontrollerad opposition

Giorgia Meloni är tyvärr kontrollerad opposition, liksom SD i Sverige.

Meloni är…

  • … antirysk, antikinesisk och lojal med Nato: 📄
  • … proisraelisk: 📄
  • … en skapelse av globalistiska Aspen Institute: 📄

meloni-ukraina

När Europas folk inser att ’eliten’ vill förstöra dem, presenterar ’eliten’ falska motståndsledare — till befolkningens jubel och applåder. Ett effektivt motstånd kräver betydligt bättre begåvning att skilja falsk från äkta opposition.

Psykologiskt har man funnit att en av de mest förföriska politiska gestalterna för konservativa (spec. män) är en modersfigur, en kapabel något äldre men fortfarande attraktiv kvinna, som talar varmt om familjens och kulturens traditionella värden. Meloni fångade italienarnas hjärtan, precis som avsett.

meloni-mason-f32db4ed20f8c263

I Sverige är situationen ännu värre. SD har bekräftats vara kontrollerade av Israel. SD tjänar inte svenska intressen. Ändå röstar svenskarna antingen på SD eller på de gamla partierna som skapade problemen. Svenskarna ter sig hopplöst fördömda, och kan bara inte göra rätt.

De som vill väcka sin befolkning upptäcker förfärat att allmänheten entusiastiskt greppar första bästa halmstrå och villigt går rakt ner i närmaste fallgrop. Större tålmodighet krävs än många föreställer sig. Gör vad du kan, och lämna ödet åt Gud. Personligen växte jag upp omgiven av Sveriges maktelit, och kan intyga att förstörelsen av Sverige är avsiktlig, och en komponent i ett globalt maktprojekt.

Både Italiens Meloni och Sveriges SD är ’elitens’ teater för att hantera dem som försvarar familj och tradition.

privatspaning logo