Nostradamus 2023

1559206323-nostradamus2-1-1559206323

Personligen vet jag att det går att se framtiden. Jag har träffat Plejares, Jesus favoritfolk i galaxen, med den mest avancerade och mäktiga civilisationen. De har teknik att se genom tiden. Vad de på 1970-talet berättade om min personliga framtid har hittills stämt exakt. Min tid under och efter WW3 återstår att se. När jag är gammal (ok, ’ännu äldre’) finns inte längre något Sverige. Jag har även på egen hand plötsligt blivit medveten om saker som skall hända, vilka sedan inträffat.

French_astrologer_and_physician_Michel_De_Nostradamus__1503_-_1566__circa_1550__Photo_by_Hulton_Ar-JNostradamus skrev på 1500-talet sina profetior svårtydda, så ondskan inte kunde missbruka dem. Han gjorde berömda, exakta profetior under sin tid (sin egen död, en kungs död). Min uppfattning om Nostradamus är blandad. Han använde mörkrets magi, dolde profetiornas innebörd, har en minst sagt ifrågasatt träffsäkerhet, men är en historisk ikon i profetiska sammanhang, med en fantasieggande aura och åtminstone ett underhållningsvärde.

Byfånen skall träda fram och hyllas som ledaren.— Nostradamus

Nostradamus 2023

Nostradamus olycksbådande bild av 2023:

  1. Sju månader det stora kriget, människor döda av ondska.” Under 2023 exploderar vad som byggdes upp under 2022. En tid med återkommande krig pågår därefter i 25—29 år. Vad som kommer under 2023 behöver inte vara tredje världskriget.
  2. Planeten Mars ”ljus slocknar”, relaterat till kriget, §1.
  3. Så högt kommer veteskäppan att stiga, att människor äter sina medmänniskor.” Priset på livsmedel blir för högt. Låt oss hoppas att referensen till kannibalism är symbolisk.
  4. Social oro och revolt: ”Tidigare och senare ser du stora ändringar gjorda, fruktansvärda fasor och hämnd.
  5. Allians uppstår mellan två världsmakter, med kortvarigt goda effekter.
  6. Ur civilisationens aska uppstiger en ny världsordning.
  7. Mord eller mordförsök på president Vladimir Putin.
  8. Ny påve skapar skandal.
  9. Kung Charles regeringstid blir kort. Ersätts av någon som inte väntade sig bli kung.
  10. Under fyrtio år syns inte regnbågen. Under fyrtio år syns den varje dag. Den torra jorden blir torrare, och stora översvämningar kommer när den syns [igen].” Det börjar 2023.

Profetiorna har ytterst tveksam träffsäkerhet, och skall inte tas på allvar. De presenteras här blott som kuriosa, som tidens underhållande kommentarer — med en aura av mystik.

Nostradamus 2022 ▾
1. Klimatkrig — Resursbrist runt jorden. Ett land utan en kritisk resurs anfaller ett land som har.
2. Migration — En svältperiod förstärks av väpnad konflikt, med stor migration som följd.
3. Europeiska Unionen faller.
4. Stor ledare dör — Kim-Jong un kan råka ut för en olycka.
5. Belägring av stor stad i Europa — Soldater inkvarteras i förorter.
6. Nord- och Sydkorea återförenas.
7. Ökad oro och inkompetens i USA.
8. Kina gör något för den globala ekonomin.
9. Stor jordbävning (Japan, Kalifornien?)
10. Inflation förstör USA-dollarn.
11. Kloning av människor.
12. En familj av extremt mäktiga och makthungriga ’vampyrer’ [?] sprider en sjukdom som dödar många. Ett virus dödar ⅓ av nationen.
13. Bomber i centrala London, Islamiska staten.
14. Nostradamus talar ofta om möjligheten av ett 3:e världskrig. 2022 är WW3 åter mycket nära.
15. Utomjordingar förbereder ett angrepp på jorden under 2022. De skall ändra vårt DNA för ett ’längre och lyckligare’ liv.
Nostradamus 2021 ▾
1. Zombieapocalyps: En rysk vetenskapsman skapar ett biovapen som får smittade att te sig som zombies.
2. Nostradamus syner beskriver likt Bibeln tecken inför den sista tiden: svält, jordbävningar och epidemier, vilka anländer alltmer frekvent. Om coronaviruset ingår i tecknen, blir det fler och värre utbrott framöver. En enorm katastrof skall slunga världsbefolkningen tillbaka till äldre tiders förhållanden — för den minoritet som överlever.
3. Muslimerna skall dominera Europa. ”Kamelen” i Nostradamus profetior symboliserar araberna, vilka skall befolka hela Europa. Det är oklart om 2021 får se en ny stor migrantvåg.
4. Solstormar kan orsaka stor skada. Krig och konflikter om resurser. Massmigration.
5. En asteroid kolliderar med eller kommer mycket nära jorden — eld i skyn med lång svans av gnistor. NASA har meddelat en verklig asteroidfara 2021-maj-06.
6. En extremt kraftfull jordbävning förstör ”västerland” (Kalifornien?) 2021-nov-25.
7. Mikrochips implanteras i huvudet på amerikanska soldater. Amerikanska soldater blir de första cyborgs som räddar mänskligheten. Implanterade chips i hjärnan skall ge den digitala intelligens som krävs för att överskrida biologin.
8. Påven Franciskus för folk närmare kyrkan, och lämnar ett fint arv. [Verkligen?] Kyrkan blir en livbåt för allt fler.
Nostradamus 2020 ▾
1. Storkrig i Mellanöstern
2. Ekonomisk kris 2020
3. Trump vinner valet 2020
4. ’Pest’ med massdöd
5. Massiva skogsbränder över världen
6. Brexit 2020 — ett imperium faller [EU eller GB?]
7. England får en ny kung
8. Rekordmånga stormar
9. Havsnivån stiger
10. Jordbävningar — stor jordbävning i USA, mellan juni 18 och juli 12
11. Implantat av mikrochips
12. Människor bor på månen [!]
13. Kim Jong-Un avsätts

Mer om Plejares personliga profetior

När jag träffade Plejares (fysiskt) i slutet av 1970-talet, använde de sin teknik till att betrakta min personliga framtid:

En dag dör jag ensam i en stuga i Norrland — bara jag och naturen, inga människor, inget Sverige. Tredje världskriget har passerat sedan länge. Civilisationerna är borta. Väldigt få människor är kvar i livet på jorden; inga finns där jag lever.

Under världskriget lär ögonblicket komma, då jag ser min sista levande människa någonsin, för återstoden av min tid på jorden. Efter kriget lever jag i självhushållning, fridsamt isolerad i natursköna norra Sverige. Tillvaron blir enkel men god, en lång och angenäm tid. Jag kommer att bo där i stugan till extremt hög ålder, mycket högre än folk uppnår idag.

Man får förmoda att det dröjer sekler eller millennier tills människor återigen passerar platsen där min lilla stuga sedan länge har vittrat bort — människor på stenåldersnivå.

Jag vet inte med vilka vapen 3:e världskriget kommer att utkämpas, men det 4:e blir med pinnar och stenar.— Albert Einstein

Andra profetior

Världskrig samt inbördeskrig i Sverige p.g.a. etniska konflikter och organiserad brottslighet förutspåddes av Plejares 1987: 🔗 Billy Meiers profetia om WW3, med Sveriges öde

År 1968 förutspådde en kvinna i Norge otänkbart förfärliga framtida fenomen, såsom: våld & sex på TV, utomäktenskaplig samlevnad och normaliserad otukt. Hon såg också WW3 strax efter Jesu återkomst: 🔗 Profetian från Valdres, Norge, 1968 — Om tiden strax före Jesu återkomst

Annars är de mänskliga profetior jag hittar mestadels trams och dumheter. Jag noterar dem ändå, i hopp om att en dag hitta ytterligare någon som kan prestera korrekta förutsägelser.

privatspaning logo