”Eliten” avrättas, även kungen, Löfven och Silvia

Uppdaterad 2020-juli-26

Decennier tillbaka visste NWO-forskare att västeliten skulle rensas ut och ersättas med en östelit. Den gamla NWO-planen följs fortfarande, när nu västeliten rensas ut och avrättas, inför Kinas förberedda inträde som ny världsledare. Kinas mordiska kommunistregim är dock för komprometterad för att accepteras av Väst, varför Kina kommer att få en ’ansiktslyftning’. Något behöver hända i Kina som åtminstone får den lättlurade delen av västbefolkningen att tro: ”Simsalabim, äntligen har Kina en god ledning; nu är allt bra med Kina.”

Även Stefan Löfven, kung Carl XVI Gustaf samt drottning Silvia påstås nu avrättade. Likt Tom Hanks m.fl. kändisar, sattes också vår kung i denna egendomliga ’coronakarantän’, vilken normalt bara drabbar pedofileliten. Kungen förmodas ha fått en uppgörelse med bevarat rykte, och kan därför med tiden deklareras död av någon påhittad orsak, som olycka eller kortvarig sjukdom.

”Men den som förleder en av dessa små som tror på mig, för honom vore det bäst om han fick en kvarnsten hängd om halsen och sänktes i havets djup.” — Matt 18:6

Kodord i media

  • Självkarantän = husarrest
  • Självkarantän, virusexponerad = häktad och förhörd
  • Negativt virustest = erkänner inte, blir senare offentligt åtalad, med förstört rykte
  • Positivt virustest = erkänner, får uppgörelse med bevarat rykte, även vid avrättning, som kallas ’olycka’ e.dyl.

Dubbelgångare

Varför använder man dubbelgångare och datorgrafik för att låtsas att avrättade kändisar fortfarande lever, som i filmen nedan?

Många skulle inte acceptera att de har blivit bedragna genom lögner under hela sin livstid, med vilka deras favoritstjärnor i grund och botten var. De kunde bli upprörda eller starta upplopp mot regeringen för att någon som de älskade har blivit avrättad. Om TV och lokala medier toge upp sådant som Madonna eller Tom Hangman Hanks, kunde det förorsaka att allmänheten måste läggas in på sjukhus.

♪ Send in the clones…

hanks

nothing20is20secret

privatspaning logo strip